Velkommen til Keramikskolen!

Jeg hedder Peter Durlev, er keramiker, og er vild med ler. Jeg overtog Keramikskolen i 2013, og har lige siden været skolens daglige leder. I de mellemliggende år har skolen udviklet sig, og råder nu over et hold af undervisere, der dækker hele spektret af kompetencer inden for keramik. Fælles for dem alle er høj faglighed og stor entusiasme for keramikkens mange facetter og muligheder.

Det er et dagligt privilegium at kunne videreformidle mit fag og samtidig skabe hyggelige og kreative rammer for Keramikskolens kursister og undervisere.

Jeg er uddannet som Keramisk Formgiver fra Glas og Keramikskolen på Bornholm, og har ligeledes en 3 årlig uddannelse som keramisk faglærer fra Seminaret for Kunst og Håndværk.

Som underviser lægger jeg vægt på, at der er en god balance mellem den praktiske og den teoretiske undervisning. Undervisningen er tilrettelagt således, at min introduktion er ment som inspiration, men du har også mulighed for at arbejde med egne ideer.

Som kursist på mine kurser vil du få et stort kendskab til leret som materiale og vi vil bl.a. få undervisning i drejning på el-skive, pladeteknik og kvætsning. Kønt skal det være, så vi arbejder naturligvis også med forskellige dekorationsteknikker, overfladestrukturer samt glasurer og lerfarver.

Undervisere

Peter Durlev

Peter Durlev

Jeg hedder Peter Durlev, er Keramiker, og er vild med ler. Jeg overtog Keramikskolen i 2013, og har lige siden syntes, at det er et dagligt privilegium at kunne videreformidle mit fag og samtidig skabe hyggelige og kreative rammer for Keramikskolens mange kursister.

Jeg er uddannet som Keramisk Formgiver fra Glas og Keramikskolen på Bornholm, og har ligeledes en 3 årlig uddannelse som keramisk faglærer fra Seminaret for Kunst og Håndværk.

Signe Schjoeth

Signe Schjøth

Keramisk formgiver

Signe Schjøth er uddannet fra Glas- og keramikskolen på Bornholm (1999-2002) og Royal College of Art i London (2007-2009).
Hun har undervist på Keramikskolen på Østerbro siden 2010 og har fungeret som ekstern vejleder på Danmarks Designskole Bornholm lige så længe.
Signe har stor erfaring med både skulptur- og brugskeramik. Hun har udstillet i ind- og udland siden 2002 og startede i 2010 en serie af funktionelle produkter til hjemmet, der alle udstråler kærlighed til materialet og sans for detaljen.

Marianne Miller

Marianne Miller

Billedhugger

Mine uddannelser relevante for modellering er:
Uddannet på Arts and Craft U:S:A
Uddannet på Akademiets Billedhuggerskole Kbh.
Uddannet på Statens Teaterskole som Scenograf
Læs mere på www.mariannemiller.dk

Carla Botosso

Carla Botosso

Underviser

Jeg hedder Carla Botosso og er uddannet fra Det Kongelige Akademi i 2007 på keramiklinjen. Jeg  har arbejdet med keramik i 17 år. Gennem min erfaring som designer og formgiver indenfor skulptur og funktionelle keramiske genstande kan jeg styrke mine elevers kreative virke og deres evne til at generere ideer, der munder ud i konkrete resultater, som fx en brugsgenstand eller et værk. Med min undervisningserfaring og min designerbaggrund kan jeg give eleverne viden og indsigt i, hvordan man kan arbejde med forskellige teknikker, form, farver, æstetik og materialekendskab. Siden 2006 har jeg haft mit eget værksted, hvilket har været en lærerig proces med salg af egne produkter til både ind- og udland samt deltagelse på designmesser i både Afrika og Europa.